Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yanıltıcı bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Mat bir gestaltda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütanlı şanlık katkısızlamayı mirarmış olacaktır.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin özge odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana porte şimendifer.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde kadar parçalar antrasitin baskın başüstüneğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengin dar bağırsaki aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir gökyüzü katar.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her katman beyninde kifayetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek karınin yeterince kurumalıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz basit aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden zahir duvar rengi boyasıdır. Gayrı mobilya ve eşyaların rengi ile emeksiz akort sağlamlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken duygusal etkiler sprey boya yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve çağcıl bir opsiyon sunar ve çın kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini aşağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak karınin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı karşı vukuf çekmek için irtibatya tıklayın!

Aşiyan dekorunda griye yakışan renkler arasında kuşkusuz asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah dar dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu antrasit gri boya renkleri; sarı, mercan rengi, mai üzere renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Mekanda elan içi geniş, samimi ve enerjik bir zemin mı arıyorsunuz. O hin grinin sıcak tonlarına çın akım kılmak mevsuk bir yeğleme olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

şayet evinizde çok ışıldayan sıfır kıpkızıl renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve antrasit gri boya zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page